Loader

Bilal Kolsuz

Malerfirmaet BK Maler har mere end 35 års erfaring med inden- og udendørs malerarbejde. Vores formål er at levere fremragende bolig- og kommercielle maler- og udsmykningstjenester i København udført på en professionel, høflig og venlig måde. Med over 30 års erfaring med maling og dekorering tror vi, at vores højkvalitets håndværk taler for sig selv. Bevæbnet med over 35 års brancheerfaring er vi en familiedrevet virksomhed, der er stolt af at levere den højeste servicestandard fra det øjeblik du kontakter dig. Vores tilgang er enkel. Vi tror på at levere avancerede finish til den bedst mulige pris, altid ud over at sikre, at hvert projekt gennemføres med omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Når alt kommer til alt, spiller maling og udsmykning en stor rolle i at forbedre den æstetiske appel af både interiør og eksteriør af en bred vifte af egenskaber. For os er konsistens nøglen i alle vores tjenester. Lytter nøje til dine nøjagtige krav. Vi leverer tjenester af høj kvalitet til rimelige priser, der imødekommer dine individuelle behov. 

Ring til os på malere og dekoratører i København på 51 43 70 96 

Give a Reply